ShippingWatch

BW Tankers fik underskud i sidste leveår

I sit sidste år som selvstændigt rederi fik BW Tankers et stort underskud, hvor en nedskrivning på flåden trak ned. Rederiet er nu lagt sammen med Hafnia Tankers.

Foto: BW Shipping

Tankrederiet BW Tankers runder sin tid af som selvstændigt rederi med et underskud for 2018, hvor en nedskrivning var med til at trække resultaterne ned.

Tallene er de sidste selvstændige fra BW-gruppens tankrederi, der nu er blevet lagt sammen med Hafnia Tankers og har skiftet navn til Hafnia. I forbindelse med sammenlægningen forlod den danske topchef i BW Tankers Tina Revsbech selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs