ShippingWatch

Torm kan indhente stort milliontab på få måneder

Torm er på kort tid gået fra et historisk dårligt marked til de bedste rater i årevis. Det fortæller topchef Jacob Meldgaard til ShippingWatch.

Torms topchef Jacob Meldgaard. | Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Seks måneder har gjort en verden til forskel for det danske rederi Torm, som nu igen tjener gode penge på at sejle med olieprodukter.

Efter et svært 2018, hvor især efteråret var hårdt, så har begyndelsen af i år været en helt anden historie. Her er raterne for produkttank buldret frem, og de ligger nu på deres højeste niveau i årevis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs