ShippingWatch

Blev opturen i tank skudt i gang i slutningen af 2018?

Er de seneste ugers bemærkelsesværdige optur for flere af tankraterne beviset i kolde tal på, at optimisterne fik ret, og at den længe ventede optur nåede at indtræffe i 2018. Ja, mener Scorpio Tankers, mens deres store konkurrent Maersk Tankers siger: Nej.

Foto: Maersk Tankers

Efter måneders ventetid kom opsvinget i produkttank, som markedet havde håbet på, men også forventede ville ske i løbet af 2018. Opturen fortsætter og vil kun blive forstærket i de kommende måneder.

Sådan lyder det fra optimisterne, når de ser på, hvordan produkttankraterne har givet et bemærlesesværdigt ryk opad de seneste uger. Blandt optimisterne er Scorpio Tankers.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs