ShippingWatch

Norsk LNG-ejer forhandler om sammenlægning

Den norske LNG-skibsejer Awilco bekræfter, at selskabet forhandler med andre LNG-aktører om en hel konsolideringsplan for industrien.

Foto: Bloomberg

Norske Awilco, som ejer to LNG-skibe, undersøger mulighederne for en konsolideringsplan for industrien sammen med andre LNG-aktører. Det bekræfter selskabet i en meddelelse til børsen i Oslo, hvor selskabet er noteret.

"Awilco LNG arbejder med andre skibsejere på at skabe en konsolideret struktur for LNG-shipping, som kan tilbyde skala og skabe kommercielle og finansielle synergier. Ingen aftale er endnu indgået, og det er ikke muligt at sige, om en aftale vil blive indgået," skriver selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs