ShippingWatch

Kriseramte værfter kickstartede Trafiguras flådeudvidelse

En flådeudvidelse for ti milliarder kroner kan lyde af meget. Men prisen for de 35 tankskibe, som er på vej ind i Trafiguras flåde, er så lav, at det er svært ikke at tro på upsiden, siger selskabets Global Head of Wet Freight, Rasmus Bach Nielsen, til ShippingWatch.

Rasmus Bach-Nielsen, Global Head of Wet Freight, Trafigura.

Hvis man ser på, hvordan produkttank og råoliemarkedet har udviklet sig de seneste par år, ligner det umiddelbart en højrisikofyldt investering at have langtidsleaset 35 nye tankskibe til en nybygningspris på omkring ti mia. kroner.

For selvom toneangivende rederier som Scorpio og Frontline i mange måneder efterhånden har kunnet ane opturen foran sig, så sidder de stadig og venter den dag i dag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs