ShippingWatch

Medier: BW Group tæt på salg af kemikalietankflåde

Flere medier beretter om, at BW Group ligger i fremskredne forhandlinger om et salg af sin kemikalietankflåde til israelsk milliardærs tankpool.

Andreas Sohmen-Pao, CEO i BW Group. Foto: Danish Maritime Days

Yderligere konsolidering kan være på vej i kemikaliemarkedet. Flere medier beretter således, at BW Group er tæt på et salg af sin kemikalietankflåde til den israelske milliardær Idan Ofers tankpool Ace-Quantum Chemical Tankers.

Handlen omfatter BW Groups 13 kemikalietankskibe og handles estimeres til 350 mio. dollars, fortæller anonyme kilder til Lloyds List. Parterne er angiveligt langt fremme i forhandlingerne, men selve finansieringen i aftalen udestår stadig.

I en kommentar til Lloyds List udtaler BW Group:

"BW evaluerer fra tid til anden selskabets aktiver og portefølje og den slags transaktioner er en del af vores sædvanlige overvejelser," udtaler en talsperson fra BW Group.

Hvis handlen bliver en realitet, vil den gøre Ace Quantum, som er baseret i Singapore, til den største spiller i kemikalietankmarkedet.

Ace-Quantum Chemical's tankpool er et joint venture mellem Ace Tankers og Eastern Pacific Shipping. Den håndterer en flåde på over 20 kemikalietankskibe.

Dødvande for BW LPG i kurmageri til Dorian

Underskuddet vokser hos BW LPG

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere