ShippingWatch

Manglende finansiering knækker norske Skaugen

Det norske gasrederi IM Skaugen står nu til at blive afviklet, efter at det ikke er lykkedes at lande en refinansieringsaftale med Nordea. Morits Skaugen underskylder i et personligt brev over for aktionærer og obligationsejere. Læs brevet her.

Gasrederiet IM Skaugen er nu på vej mod en afvikling, efter at have fået det endelige nej fra Nordea-konsortiet til en refinansiering af sin gæld, der skulle sikre ejerne i rederiet, både aktionærer og obligationsejerne.

Rederiet har længe kæmpet med økonomien, men især efter at Teekay trak sig fra deres fælles samarbejde i slutningen af 2017, blev det svært.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs