ShippingWatch

Tankmarkedet vil også være under pres i 2019

Næste år bliver også et presset år for mange tankskibe, forudser analysehuset McQuilling. En genopretning af markedet vil tage tid og kræver tålmodighed, lyder det.

De, der venter på en snarlig genopretning af det hårdt pressede tankmarked, må væbne sig med tålmodighed. For en fundamental bedring af markedet kommer til at tage tid.

Sådan lyder vurderingen fra det amerikanske analysehus McQuilling Services, der mener, at tankmarkedet for råolie og restprodukter fortsat vil være presset af for mange skibe i 2019 med en svag indtjening for de store VLCC-skibe og andre tanksegmenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs