ShippingWatch

Analytiker sår tvivl om produktredernes 2020-håb

Redere og analytikere peger på pæne stigninger i efterspørgslen på produkttank frem mod de nye svovlregler i 2020. Men meget er fortsat usikkert, og der mangler konkrete data, siger anerkendt analytiker til ShippingWatch.

Foto: Torm

I et produkttankmarked præget af rekordlave rater og stor overkapacitet af skibe, står IMO's kommende svovlregler som et lyspunkt, der fra 1. januar 2020 ventes at bringe bedre tider for de pressede rederier.

Markante aktører som Torms topchef Jacob Meldgaard og Ardmore Shippings CEO Anthony Gurnee venter, at de nye svovlregler kan skyde efterspørgslen på produkttank i vejret med op til 5 pct. Og Deutsche Bank regner med en stigning i efterspørgslen på op til 9,1 pct. og har beskrevet reglerne som "en mulig game changer."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs