ShippingWatch

I fremtiden skal halvdelen af toppen hos Maersk Tankers være kvinder

Tre grupper af talenter har fået Maersk Tankers op på dupperne. Særligt kvinder er en udfordring at få ind ad døren, siger HR-chef Prakash Thangachan i et interview med ShippingWatch om rederiets strategi for at få de helt rigtige ansatte.

Ambitionen hos Maersk Tankers er klar. I fremtiden skal kønsfordelingen på ledelsesniveau være ligesom alle andre steder i samfundet, nemlig halvdelen af hver.

Men selvom ambitionen er der, så er det ikke til at sige, hvornår rederiet har opfyldt den. Udfordringen er simpelthen for kompleks og antallet af kvinder i industrien for lille.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs