ShippingWatch

Storaktionær i Dorian tager bladet fra munden

En af grundlæggerne af gasrederiet Dorian LPG taler nu åbent for en fusion med BW LPG, som ad flere omgange har lagt bud på Dorian. Markederne hjælper dem, der hjælper sig selv, siger formand for storaktionær Seacor.

Foto: Dorian LPG

En af de største aktionærer og medstifter af gasrederiet Dorian LPG føler det nu nødvendigt at tage bladet fra munden i sagaen om en mulig fusion.

Det skriver Charles Fabrikant, formand for holdingselskabet Seacor, der investerer i forskellige transport- og logistikselskaber, og er en af de fem største aktionærer i Dorian LPG med lige under 10 pct. af aktierne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs