ShippingWatch

Stolt-Nielsen efter bedre andet kvartal: Højere bunkerpriser æder af indtjeningen

Norske Stolt-Nielsens kemikalietankrederi viste i andet kvartal bedre takter end ved årets begyndelse. Men de højere bunkerpriser gør indhug i indtjeningen, siger CEO Niels G. Stolt-Nielsen, der dog kunne glæde sig over især én ting.

Foto: Stolt-Nielsen Limited

De seneste tre måneder har vist bedring for det norske kemikalietankrederi Stolt Tankers under Stolt-Nielsen gruppen. I andet kvartal fik rederiet et driftsresultat på 26,5 mio. dollars og en klar bedring fra årets første måneder, som landede på 10,9 mio. dollars.

Men ligesom hos alle andre rederier verden over, spiller de stigende udgifter til brændstof en rolle i kemikaliesegmentet, siger CEO Niels G. Stolt-Nielsen i en kommentar til regnskabet, hvor rederiet især vinder på én ting.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs