ShippingWatch

IM Skaugen bliver taget af Oslo Børs

Gasrederiet I.M. Skaugen vil afnoteres fra børsen i Oslo. Efter sommer vil det være en realitet.

Om tre måneder vil gasrederiet I.M. Skaugen ikke længere være at finde på Børsen i Oslo. Det oplyser fondsbørsen i en meddelelse. Det er rederiet selv, der har søgt om en afnotering, der vil træde i kraft fra d. 17. september.

Rederiet har i lang tid været under pres og præsenterede i april en plan for restrukturering. Siden søgte I.M. Skaugen og to af dets helejede datterselskaber om beskyttelse ved en domstol i Singapore som led i den finansielle restruktureringsplan.

Det blev for alvor svært for rederiet, da samarbejdspartneren Teekay LNG Partners trak sig fra forhandlingerne om en refinansiering og valgte at hive seks gasskibe ud af en fælles pool ved navn Norgas.

Herefter har I.M. Skaugen arbejdet på en ny plan for fremtiden, der blandt andet drejer sig om en ny selskabsstruktur, som tilsyneladende også byder på et navneskifte og skal gøre Norgas Carriers til moderselskab i koncernen.

IM Skaugen søger kreditorbeskyttelse i Singapore

Rigmand smider penge i kriseramte Skaugen

Norsk rederi jagter flere millioner fra MAN i sag om motorfusk

Teekay bygger gaspool og trækker sig fra norsk samarbejde

Forsiden lige nu

Rasmus Jarlov et ubeskrevet blad i dansk shipping

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

DFDS har akut mangel på it-medarbejdere

Trods sin status som et af Danmarks største rederier, har DFDS svært ved at tiltrække medarbejdere til sin it-afdeling. Rederiet er langt fra det eneste med det problem.

Danske rederier: Handelskrig kan ramme os hårdt

"Det er skidt nyt for dansk søfart og ikke mindst for gastank, at det nu ser ud som om, vi er vidne til en regulær handelskrig mellem USA og Kina," siger Andrew McPhail, kommerciel direktør i Evergas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere