ShippingWatch

Nemt for Torm at sige farvel til Iran

Det tog ikke mange timer fra Trumps udmelding om nye sanktioner mod Iran, til Torms beslutning om at lukke forretningen ned i landet. "USA er et meget vigtigt marked for os," siger CEO Jacob Meldgaard til ShippingWatch.

Mindre end et døgn efter præsident Trumps varsel om nye sanktioner mod Iran d. 8. maj mødtes ledelsen i Torm for at finde en løsning.

Hos CEO Jakob Meldgaard var der ingen tvivl om, at udmeldingerne ville betyde et prompte farvel til Torms forretning i Iran.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs