ShippingWatch

Maersk Tankers tabte halv milliard dollars i 2017

Med et "utilfredsstillende" stort underskud bekræfter Maersk Tankers, at 2017 var et hårdt år for produkttank. Rederiet var nødsaget til at foretage en markant nedskrivning i løbet af året.

Maersk Tankers kommer ud af 2017 med et "utilfredsstillende" stort underskud, der er skæmmet af en markant nedskrivning.

Det fremgår af regnskabet fra A.P. Møller Holding, som produkttankrederiet er blevet en del af efter at være blevet solgt fra Maersk-gruppen sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs