ShippingWatch

"Vi har opnået meget med vores køb af Nordic Tankers"

Måske en overraskende udtalelse fra Terje Askvig, rådgiver i Triton, som har gjort sig dyrt købte erfaringer på sin investering i Nordic Tankers. Men tålmodige Triton er fortrøstningsfuld, lyder det fra Askvig i et interview med ShippingWatch.

Efter investeringen i først Herning Shipping og efterfølgende Nordic Tankers tilbage i 2012 har den stået på årlige underskud og krævet kapitalindskud fra ejeren, den nordeuropæiske investeringsfond Triton. Først i 2015-regnskabet trak Nordic Tankers i et meget lille plus.

Den generelle investeringshorisont på fem-syv år er ved at være overskredet, så indtil videre er Tritons sats på kemikalietankmarkedet nok mere et billede på kapitalfondenes svære indtog i shipping end deres berettigede ønske om at få investeringen forrentet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs