ShippingWatch

Torm bliver noteret i USA 11. december

Det danske tankrederi Torm har fået grønt lys til at blive noteret på Nasdaq-børsen i New York. Første handelsdag bliver 11. december, oplyser Torm i en meddelelse.

Rederiet Torm har fået grønt lys fra de amerikanske børsmyndigheder til sin plan om at blive børsnoteret i USA, og den første handelsdag vil blive 11. december. Selskabet vil derefter være noteret i både København og New York.

Det oplyser Torm i en fondsbørsmeddelelse.

"Formålet med den dobbelte notering er at give vores investorer mulighed for at handle deres A-aktier på en amerikansk børs og med tiden øge likviditeten i Torms A-aktier."

"Torm vurderer, at en dobbelt notering vil tiltrække flere investorer og gøre aktien mere synlig for internationale investorer, hvilket vil styrke Torms strategiske og finansielle fleksibilitet," skriver selskabet som begrundelse.

Torm havde tidligere en såkaldt ADR-notering i New York, men selskabet forlod den amerikanske børs i sommeren 2013, da det dengang blev fundet "i selskabets bedste interesse."

Siden har selskabet dog forandret sig en del igen, og i 2016 blev en større omstrukturering gennemført, da Torm flyttede sit juridiske hovedsæde til London, og nu er det naturlige næste skridt igen at kigge mod USA.

Torm: Udviklingen på tankmarkedet bekræfter børsnotering

Torm ansøger om børsnotering i New York

Torm og Ardmore: Oliehøjdepunkt vil ramme os sent

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere