ShippingWatch

Tidligere ansat i John Fredriksen-selskaber anmeldt for illoyalitet

En tidligere ansat i to af John Fredriksens selskaber er blevet anmeldt til politiet for grov illoyalitet. Han skulle angiveligt have sat sin egen økonomiske interesser over sin arbejdsgivers. Hans advokat afviser, at der er sket noget ulovligt.

Foto: Frontline

En tidligere ansat i to af John Frederiksens selskaber er blevet anmeldt for grov illoyalitet.

Ifølge en anmeldelse, som er indgivet af Frontline Corporate Services og Seatankers, har den tidligere medarbejder haft omfattende personlig investeringsvirksomhed, mens han var ansat som porteføljeforvalter i de to selskaber.

Dagens Næringsliv skriver, at der er tale om Espen Westeren, som forlod Frontline i 2015 og tidligere var ansat i Seatankers. Han er nu blevet anmeldt til den norske pendant til bagmandspolitiet, Økokrim.

Angiveligt har Espen Westeren sat sine egne økonomiske interesser foran sin arbejdsgivers, da han var ansat i Seatankers. Det skulle være sket ved sideløbende at investere i en række selskaber gennem sit eget foretagende Titan Ventures.

Espen Westerens advokat afviser, at hans klient har foretaget sig noget ulovligt. Han mener, at anmeldelsen bliver brugt som led i en verserende konflikt om en bonusudbetaling mellem Westeren og Fredriksen-koncernen, som lige nu kører ved en voldgift.

Siden Espen Westeren forlod John Fredriksens forretningsimperium har han opbygget hedgefonden Titan Opportunities.

Seadrills advokatudgifter tordnede op før konkursbeskyttelse

Frontline ramt af det svageste tankmarked i fire år

Medie: Fredriksens højre hånd får mia i afskedsgave

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere