ShippingWatch

Norske Saga Tankers ryger i rødt i tredje kvartal

Det Oslo-noterede Saga Tankers fik et underskud på syv mio. norske kr. i tredje kvartal mod et overskud i samme periode sidste år, viser regnskabet onsdag.

Foto: PR

Saga Tankers, der er noteret på børsen i Oslo, fik et underskud på godt syv mio. norske kr. i tredje kvartal. I samme periode sidste år fik tankejeren et overskud på 21,3 mio. norske kr., viser regnskabet onsdag.

"Det negative resultat skyldes en tilbagegang i markedsværdien for investeringerne," skriver selskabet.

Omsætningen endte på lidt under fire mio. norske kr. og på linje med tredje kvartal 2016. Af regnskabet fremgår det, at gruppen i dag har investeringer for en værdi af 323,2 mio. norske kr.

Blandt ejerne af Saga Tankers er bl.a. nordmanden Øystein Spetalen, der med godt 60 pct. af aktierne er storaktionær.

Norsk tankejer hæver trecifret millionbeløb i udbytte

Norge vil have forbud for at hindre svovlsnyd

Nyt rederi kan købe op til 50 containerskibe i år

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere