ShippingWatch

Meldgaard tror på et snarligt opsving i produkttank

De kommende år vil vise en positiv trend i produkttankmarkedet oven på flere magre år, lyder det fra Torms Executive Director Jacob Meldgaard. Særligt to forhold giver en "interessant" balance i markedet, siger han til ShippingWatch efter udmeldingen om en børsnotering i USA.

Foto: Thomas Tolstrup

Et stort træk på olielagrene og en ordrebog på nye tankskibe, der synes at være kommet under kontrol, giver forhåbninger om et reelt opsving i produkttankmarkedet i de kommende år.

når vi kigger fremad, synes jeg, at det lover rigtig godt for, at vi nu står foran et reelt opsving indenfor produkttankmarkedet

Jacob Meldgaard, Executive Director, Torm

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs