ShippingWatch

Tank

Mange tankrederier har skibe på vej til Omanbugten

Mange tankrederier har skibe på vej mod Omanbugten og skal inden for de næste par dage beslutte sig for, om de fortsat tør handle i regionen. Samtidig er der meldinger om højere rater, fortæller chef for en større tankpool til ShippingWatch.

Norske Hunter sælger skib for trecifret mio-beløb

Hunter Group, som er kontrolleret af Arne Fredly, har solgt en VLCC-nybygning, inden den er leveret. Selskabet får et større trecifret millionbeløb i danske kr og en del mere, end man betalte for at få skibet bygget.

Tankskibe kan sejle på ammoniak i 2030

Ammoniak er ifølge et nyt studie et gangbart brændstofalternativ til den maritime sektors grønne omstilling. Allerede fra 2030 kan tankskibe sejle med den ammoniak, de selv fragter, vurderer selskabet bag studiet over for ShippingWatch.

Frontline tøver med at sende flere skibe til Omanbugten

Frontline udviser "ekstrem påpasselighed" med at sende flere skibe ind i Omanbugten efter angrebet på i alt to tankskibe i sidste uge. Skibene er nu sejlet til de Forenede Arabiske Emirater, mens Frontlines besætning er landet i Dubai.

Hafnia vil holde sig fra Omanbugten efter angreb

Efter torsdagens angreb på tankskibe i Omanbugten vil Hafnia Tankers ikke sende nye skibe ind i farvandet, før der er truffet en beslutning fra international side om forbehold. Andre danske rederier overvåger situationen nøje, skriver Berlingske.

Pakistan vil købe en stor mængde LNG-laster

Pakistans statsejede selskab Pakistan LNG er klar til at bestille 240 LNG-laster, der skal leveres over en periode på ti år. For nylig meddelte Qatar, at landet ville bestille et stort antal LNG-skibe.

Eitzens nye rederi tjener nu penge på driften

En række røde tal er blevet sorte i Axel Eitzens selskab Christiania Shipping, der har leveret et driftsresultat på 3,2 mio. dollar i 2018. Også bundlinjen er løftet gevaldigt, men det skyldes primært afskrivninger på lån.

Partner forlader Golar LNG's pool-samarbejde

GasLog forlader pool-samarbejdet Cool Pool med Golar LNG og tager seks skibe med. Det sker som en konsekvens af Golar LNG's planer om at udskille sine LNG-skibe i et selvstændigt selskab.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Søren blev til Syrien, lød Dan-Bunkerings forklaring i sag om jetbrændstof til Syrien, hvor Danske Bank sidste år indberettede selskabet til myndighederne. Læs også om OW Bunker-sagen og J. Lauritzens svære start på 2019.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere