ShippingWatch

Tank

Stifter piller Dryships af børsen

Dryships græske stifter og topchef George Economou har købt de resterende aktier i selskabet. Dermed bliver selskabet taget af børsen i New York.

Lavsvovlsbrændstof kan blive billigere end ventet

Prisforskellen på det nye lavsvovlsbrændstof, som skibe kan skifte til for at overholde de nye svovlkrav, mod normalt brændstof kan blive endnu mindre end ventet. Men det kan stadig betale sig med scrubbere, vurderer skibsmægleren Braemar.

USA udsteder arrestordre på iransk tankskib i Gibraltar

USA vil beslaglægge iransk olietanker og mere end to millioner tønder olie, viser en amerikansk arrestordre.I tredje afsnit er fredag ændret til torsdag. I sjette afsnit er det tilføjet, at Gibraltar endnu ikke har modtaget henvendelse fra USA.

Meldgaard og Torm har taget hul på svært tredje kvartal

Produkttankraterne er fortsat lave i andet halvår, og fortsætter trenden, vil Torm levere underskud i tredje kvartal. Topchef Jacob Meldgaard er alligevel meget positiv for resten af året, hvor flere faktorer ventes at løfte sektoren.

Torm får overskud i andet kvartal

Mens flere af konkurrenterne kommer ud af andet kvartal med underskud, er det lykkedes Torm at lande sorte tal på bundlinjen. Rederiet har netop indgået sale-and-lease back aftaler for seks skibe.

BW Groups Epic Gas stadig i minus

Epic Gas, som fik BW Group som hovedaktionær tidligere i år, har fået et underskud i det seneste kvartal, fremgår det af regnskabet.

Iran regner med snart at få tankskib frigivet

Det iranske tankskib Grace 1 ser ifølge Iran ud til snart at blive frigivet af de britiske myndigheder i Gibraltar, hvor skibet har været tilbageholdt siden juli. Retten i Gibraltar skal tage stilling, inden den nuværende tilbageholdelse udløber på lørdag, skriver Bloomberg.

Dansk opbakning til flådemission ved Iran svinder ind

De Radikale vil ikke støtte en flådemission i Hormuzstrædet, hvis den ikke er europæisk ledet. Det var Storbritannien, der i første omgang lagde op til en flådekoalition ved Hormuzstrædet, men nu er briterne i stedet gået sammen med USA om missionen.

Navigator fordobler tab og får ny topchef

Rederiet Navigator Holdings har fordoblet sit tab trods en stabil omsætning i årets andet kvartal. Selskabet har desuden udpeget ny topchef, der tiltræder i slutningen af august.

Britiske vagter bliver trukket ud af Golfen

Tilbageholdelsen af et britisk-flaget tankskib tæt på Hormuzstrædet får nu sikkershedfirmaer til at fjerne deres britiske ansatte fra skibe i området. "Vi anbefaler vores kunder at gøre det samme," siger medstifter af stort sikkerhedsfirma til medie.

Dorian forventer høj vækst i LPG ud af USA

LPG-raterne er vokset markant over det seneste år, og det samme er eksporten ud af USA. Det får gasrederiet Dorian til at forudse en stigning i USA-eksporten, som overstiger de mængder, der hentes ud af Mellemøsten.

Euronav får stort underskud i andet kvartal

Belgiske Euronav fik tocifret millionunderskud i dollar i andet kvartal. Ifølge rederiet er det især de kommende svovlkrav, som spiller ind. Tankrederiet fastholder dog troen på et opsving mod udgangen af året.

DHT Holdings er tilbage i rødt i andet kvartal

Det var ikke længe, at Bermuda-baserede DHT Holdings kunne rapportere plus på bundlinjen. Efter to kvartaler med overskud er selskabet tilbage i rødt. Tabet er dog mindre end på samme tidspunkt sidste år.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere