ShippingWatch

Tank

Maskinmestre vil have "anerkendelse" af søfolk efter coronakrisen

Maskinmestrenes Forening vil se mere falde af til søfolk i en ny overenskomst oven på coronakrisen og et 2020 med store overskud for flere af Danske Rederiers medlemmer. "Når det regner på præsten, må det godt dryppe på degnen," siger formand til ShippingWatch.

Hafnia og BW LPG investerer i digitalt selskab

De to tankrederier Hafnia og BW LPG investerer i selskabet Alpha Ori Technologies, der arbejder med digitale løsninger for shipping. Hafnias topchef Mikael Skov træder samtidig ind i selskabets bestyrelse.

Torm forhøjer kapital efter skibslevering

Rederiet Torm forhøjer sin aktiekapital som en del af leveringen af det andet skib i en transaktion, der blev meddelt i marts i år. Her annoncerede Torm køb af otte MR-produkttankskibe.

Tankrederiet Golar LNG skal have ny CEO

Det delvist Trøim-ejede tankrederi Golar LNG, der i januar blev solgt til et amerikansk energi-infrastrukturselskab, skal have ny CEO efter at Iain Ross netop har sagt op. Handlen er ved at falde endeligt på plads.

Euronav tegner bæredygtigt lån

Det belgiske tankrederi Euronav har rejst millioner af euro med et nyt lån, der er bundet op på en række klimamål. Euronav støder sig dermed til et felt, der allerede tæller spillere som Hapag-Lloyd og Hafnia.

Seneste nyt

Se flere jobs