ShippingWatch

Tank

D'Amico henter penge frem mod opsving

Tankrederiet d'Amico International Shipping har rejst over 42 mio. euro i en ny aktieudstedelse. Pengene skal bruges til at sikre rederiets balance frem mod et forventet rateopsving med svolkravene i 2020, siger CEO Paolo d'Amico.

Dansker bliver ny topchef i Avance Gas

Avance Gas sætter nu navn på, hvem der skal erstatte Christian Andersen på topposten i gasrederiet. Den nye, danske topchef med fortid i Maersk Tankers tiltræder i august 2019.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

Flere rederier efterlyser et opgør med bunkersnyd i Rotterdam Havn, baron Johan Wedell-Wedellsborg gjorde over for ShippingWatch status på de senere års frasalg i shipping. Og så var både CO2-skat og champagneflasker oppe at vende i Singapore.

Wedellsborg er blevet mere konservativ med alderen

I det seneste årti har baron Johan Wedell-Wedellsborg lagt strategien om for sit shippingimperium, som han har stået i spidsen for i 18 år. Det er blevet til adskillige store frasalg undervejs, og han afviser ikke, at det kan blive til flere. Men at forlade shipping helt har aldrig været på tale, slår han fast i et interview med ShippingWatch.

Sådan skal dansk shipping tiltrække endnu flere talenter

Gode vilkår og en dynamisk arbejdsplads er vigtigt for at tiltrække talent siger Danske Rederiers adm. direktør til ShippingWatch, efter ny undersøgelse fremhæver Danmark som talent-hub. Særligt kvinder og it-talenter skal der hentes flere af.

Maersk Tankers får tab i første hele leveår

Maersk Product Tankers får et stort underskud i første fulde leveår som selvstændigt selskab, hvor raterne trak rederiet i minus. Topchef er ikke tilfreds med resultatet, men ser alligevel lyst på fremtiden.

Celsius køber tre skibe i produkttank

Celsius fortsætter med at satse på produkttank. ShippingWatch erfarer, at selskabet har føjet yderligere tre MR-skibe til sin flåde. Celsius ejer nu 13 produkttankskibe.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

DSV køber Panalpina, Claus Hemmingsen forlader snart Maersk efter knap 38 år i selskabet, og Maersk Drilling gik endeligt på børsen. Samtidig satte Robert Mærsk Uggla over for ShippingWatch ord på, hvorfor Mærsk-familien ikke denne gang trådte til og overtog et olierelateret selskab fra Maersk.

Navigator gik i rødt i 2018

Mens omsætningen steg i fjerde kvartal og for hele året, blev et overskud i 2017 vekslet til et underskud i 2018 for gasrederiet Navigator Holdings.

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Olieselskabet Valero blev udpeget som kilden til dårlig bunker i nye retssager, og Maersk opgav planerne om at sælge Maersk Supply Service i en uge, hvor ShippingWatch også dykkede ned i Maersks klimaplan for 2050.

Ultragas mindskede underskuddet i 2018

Reparationer af ældre skibe og for høje rater på indlejede skibe var med til at trække bundlinjen i rødt for Ultragas i 2018. Underskuddet var dog markant mindre end året inden, og topchef ser fortrøstningsfuldt på 2019.

BW Tankers fik underskud i sidste leveår

I sit sidste år som selvstændigt rederi fik BW Tankers et stort underskud, hvor en nedskrivning på flåden trak ned. Rederiet er nu lagt sammen med Hafnia Tankers.

Celsius regner med flere store gasinvesteringer i år

Celsius har rykket hurtigt på de fire store LNG-skibe, der nu er i ordre, men formand Jeppe Jensen regner ikke med, at det stopper her. Heller ikke Qatars' melding om en ordre på 60 skibe ændrer planen om at at vokse mere, fortæller han til ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere