ShippingWatch

Tank

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Høj aktivitet i USA og Kina hæver oliepriserne

Stigende efterspørgsel på olie fra især USA og Kina trækker oliepriserne op i starten af ugen, mens en potentiel atomaftale mellem Iran og USA kan sende mere olie ind i markedet og lægge en dæmper på efterspørgslen.

Mærsk-familiens toprådgiver stopper i rederiet

Lars-Erik Brenøe forlader sin post som leder af A.P. Møller - Mærsks bestyrelsessekretariat, men beholder bestyrelsesposter i A.P. Møller Fonden og A.P. Møller Holding. Afløseren er fundet internt.

Ordrer på nye tankskibe er helt i bund i første halvår

Tankrederierne har i første halvår i år bestilt et rekordlavt antal nye tankskibe på trods af stigninger i fragtrater og et forbedret tankmarked. Men nybygningspriser er også på det højeste niveau siden 2008, skriver Bimco.

Stolt-Nielsen lander bedste kvartalsoverskud i årevis

Norske Stolt-Nielsen, som har købt op i rivalen Odfjell, var begunstiget af højere mængder og spotrater i kemikalietankmarkedet og venter en fortsat bedring. Selskabet er dog ikke helt klar til at bestille nybygninger.

1 - 25 af 3824

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs