ShippingWatch

Tank

VLCC-rater rammer 300.000 dollar

VLCC-raterne er kravlet op på 300.000 dollar om dagen, og det er det højeste niveau i 15 år, skriver analysehus. Raterne er steget massivt over den seneste måned som følge af geopolitisk uro.

Stort tankrederi offentliggør sin samlede CO2-udledning

Ardmore Shipping er begyndt at fremlægge tal, der går i detaljen om skibenes udledning af CO2. Målingerne vil fortsætte i fremtiden, selvom det endnu er "meget tidligt i processen" for shippingindustriens CO2-regnskaber, siger CEO Anthony Gurnee til ShippingWatch.

Maersk Tankers og handelshuse i nyt klimasamarbejde

Det danske tankrederi går sammen med Cargill og japanske Mitsui & Co. i et nyt strategisk samarbejde, der vil arbejde for at finde muligheder og løsninger, som kan hjælpe shipping med at nedbringe sit udslip af drivhusgasser.

Hafnia går efter børsnotering i Oslo

Produkttankrederiet Hafnia overvejer en børsnotering i Oslo som det næste strategiske skridt for den nye storspiller. Til den opgave har rederiet hyret to storbanker som rådgivere.

Her er sidste uges bedste overskrifter på ShippingWatch

I ugens løb lancerede tre kvinder et nyt netværk for kvinder i dansk shipping. Ugen har også budt på debat om begrænsning af motorkraften for skibe, mens Trafigura fortalte om baggrund for skibssalg til Frontline og Scorpio Tankers.

Analytiker spår aktionærfest hos Stolt-Nielsen

Aktien hos Stolt-Nielsen er lige nu meget attraktiv, mener Kepler Cheuvreux-analytiker, som forudser en stigning på 90 pct. i 2020. Optimismen stammer fra en tro på et rateløft på råolie, som kan sprede sig til kemikalietank.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere