ShippingWatch

Tank

Teekay gennemfører salg af offshore-selskab

Den canadiske shippinggruppe er kommet endeligt i mål med frasalget af Teekay Offshore til Brookfield. Offshoreselskabet skifter navn, mens Teekay-chefer træder ud af bestyrelsen.

Norsk rigmand og investorer betaler over 700 mio. kr. for tankskib

Det norske selskab Standard Drilling, som rigmanden Øystein Stray Spetalen står bag, går ind i tankmarkedet med købet af en VLCC'er sammen med to "velkendte shippinginvestorer". Ifølge norsk avis er de identistiske med israelsk milliardær og storaktionær i Dryships.

Flere tilslutter sig flådemission i Hormuzstrædet

Udenrigsministre fra en række EU-lande har mandag givet hinanden hånden på, at de vil støtte op om flådemissionen i Hormuzstrædet. Udover Danmark støtter bl.a. Tyskland, Italien og Grækenland missionen, som er ledet af Frankrig.

Carsten Mortensens fond køber nyt skib

Shippingfonden Dee4 Capital Partners med Carsten Mortensen i spidsen har netop landet sit femte skibskøb. Det bekræfter Carsten Mortensen over for ShippingWatch.

Torm lander en stor refinansiering

Det danske tankrederi Torm har indgået en aftale med flere store shippingbanker om at refinansiere sin gæld. Rederiet har nu først større gæld til indfrielse i 2026, fremgår det af en meddelelse.

Svovlregler har skabt en forskel i skibes fart

De nye svovlregler har ikke blot givet en prisforskel på høj- og lavsvovlholdigt brændstof. Også på skibes fart er der forskel på, om et skib har en scrubber ombord eller ej, skriver skibsmægler.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere