ShippingWatch

Tank

Storaktionær i Dorian tager bladet fra munden

En af grundlæggerne af gasrederiet Dorian LPG taler nu åbent for en fusion med BW LPG, som ad flere omgange har lagt bud på Dorian. Markederne hjælper dem, der hjælper sig selv, siger formand for storaktionær Seacor.

Sidste uges vigtigste på ShippingWatch

Der skete endelig lidt nyt på konsolideringsfronten i produktank, hvor BW Tankers købte en stor bid af Hafnia Tankers. Samtidig stjal en mulig storfusion mellem CMA CGM og Hapag-Lloyd opmærksomhed.

Evergas' topchef ser 2018 som vendepunkt

2018 kan blive et bedre år for Evergas efter flere svære år med underskud. Alle markeder viser tegn på bedring, siger topchef Steffen Jacobsen til ShippingWatch.

Evergas viklet ind i ejers gældsproblemer

Gastankrederiet Evergas har været tvunget til at ændre sin gæld til kortfristet, fordi den franske ejer brød betingelser for sin bankaftale ved årskiftet. Ejeren har siden fået henstand og arbejder på en ny aftale.

Et simpelt regnestykke er blevet centrum i skrotdebat

Debatten om rederiernes ophugning af udtjente skibe er blusset op igen forud for en afgørende beslutning i Bruxelles. Et simpelt regnestykke om pladsen på de europæiske værfter er centrum for ny strid mellem redere og ngo.

Dorian takker nej til BW LPG's nye frieri

Det bliver ikke til noget med det købstilbud, som BW LPG har fremsat på Dorian, skriver selskabet i en børsmeddelelse. Det er en helt anden sag, der fylder hos ledelsen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere