ShippingWatch

Tank

Sådan skal skibsfarten fylde vindmøllestrøm i tanken

Flydende brændstoffer og gas, der kan erstatte fossile brændsler skal supplere vedvarende energikilder. Derfor er idéen om at fremstille grønne, flydende brændstoffer ud af grøn strøm fra vindmøller blevet hevet op af skuffen.

Teekay tilpasser forretningen efter nye krav fra investorerne

Efter fem års trimning har Teekay Gruppen med Kenneth Hvid i spidsen koncentreret forretningen på gas og tank. Gruppen er ved at omstille sig til en fremtid, hvor investorerne ikke nødvendigvis stiller attraktiv kapital til rådighed, siger han til ShippingWatch.

Stena vil flytte Concordia til Oslo Børs

Den svenske shippingkoncern Stena overvejer at flytte notering af produkttankrederiet Concordia Maritime fra Stockholm til Oslo. Der er næsten ingen interesse for shipping i Sverige, siger Stenas ejer.

Sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

Maersk sætter gang i fyringsrunde i flere lande og mister CFO Carolina Dybeck Happe i en uge, hvor både CMA CGM og flere rigselskaber præsenterede regnskab. Samtidig udpegede en storbank nye opkøbsmål for DSV Panalpina.

Mæglerhus skruer op for opturen i tank

Cleaves Securities tror på en stigning i tankaktierne på 88 pct. de kommende to år. Mæglerhuset har bl.a. et godt øje til et græske tankrederier, som en analytiker kalder groft undervurderet.

VLCC-rater nærmer sig igen 100.000 dollar

Det norske medie E24 skriver, at spotraterne for de store tankskibe igen er tæt på 100.000 dollar per dag. I efteråret steg raterne pludseligt, men faldt hurtigt igen.

Hafnia taber penge i første regnskab efter børsnotering

Produkttankrederiet Hafnia var ligesom konkurrenterne ramt af et svært marked i tredje kvartal, hvor det blev til underskud. Samlet set er rederiet dog fortsat i plus i 2019 og ser tegn på bedring fra fjerde kvartals begyndelse.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere