ShippingWatch

Tank

Teekay Tankers venter rateopsving frem mod 2019

Det canadiske tankrederi fik et mindre underskud i både fjerde kvartal og hele året i et marked, hvor bl.a. en lavere olieproduktion fra Opecs side førte til lavere rater end normalt. Skrotning kan føre til stærkere rater hen mod slutningen af året, siger CEO.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Kristian Mørch: Vinduet for konsolidering er åbent

Aftalen med kinesiske Sinochem om otte store kemikalietankere mindsker afstanden til konkurrenten Stolt-Nielsen, siger topchef Kristian Mørch torsdag. "Vinduet er åbent, og vi tror, at markedet vil fortsætte med at konsolidere sig."

Odfjell ser 2018 som vendepunkt for kemikalietank

De dårlige rater vil ikke blive meget bedre i begyndelsen af 2018 på kemikalietankmarkedet, men året vil samlet set blive et vendepunkt. Sådan lyder det fra Kristian Mørch, CEO i Odfjell, der gik tilbage på bundlinjen i 2017.

Nedskrivning trækker Epic Gas i minus i 2017

Det Singapore-baserede gasrederi tog en nedskrivning i fjerde kvartal, der sender det samlede resultat for sidste år dybere i rødt. Markedet for LPG voksede med øgede voluminer i løbet af 2017.

Gibson: Tankrederier i råolie elendigt fra start i 2018

Selvom 2018 af flere er blevet spået til at blive dårligt for råolietank, så overraskede indtjeningsniveauet i januar alligevel flere i negativ forstand, lyder det fra Gibson Shipbrokers. Opec og overkapacitet får skylden.

Dorian LPG har store forventninger til svovlkrav i 2020

LPG-rederiet Dorian forventer sig meget af de kommende miljøkrav fra 2020 om mindre indhold af svovl i brændstof. LPG kan udgøre en betydningsfuld andel af brændstofmarkedet, siger CEO John Hadjipateras i forbindelse med regnskab.

Shell i massiv fremgang i indtjeningen i 2017

Omsætningen hos Shell er fløjet i vejret, og resultatet er næsten tredoblet i 2017 efter frasalg. "Vi har, hvad der kræves for at kunne levere en investeringscase i verdensklasse," siger CEO Ben van Beurden.

Stolt-Nielsens overskud halveret

Stolt-Nielsen kom ud af 2017 med en markant mindre bundlinje end året før. Forventingen er, at markedet i kemikalietank tidligst vil vende næste år, vurderer rederiet i sit regnskab for 2017.

Erria vil øge sin flåde af lejede skibe

Shipping- og konsulentvirksomheden Erria arbejder på at øge sin lejede flåde i samarbejde med mindre danske mæglere og befragtere, siger adm. direktør Henrik N. Andersen til ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere