ShippingWatch

Tank

Analytiker sår tvivl om produktredernes 2020-håb

Redere og analytikere peger på pæne stigninger i efterspørgslen på produkttank frem mod de nye svovlregler i 2020. Men meget er fortsat usikkert, og der mangler konkrete data, siger anerkendt analytiker til ShippingWatch.

Ardmore forventer 2020-gevinst på op til fem pct

Hos irske Ardmore forventer CEO Anthony Gurnee, at de kommende svovlkrav i 2020 vil blive et positivt vendepunkt for produkttankrederierne. Efterspørgslen kan stige med op mod fem pct., siger han til ShippingWatch.

Odfjell takker nej til scrubbere

Det bliver ikke røgrensere, der skal hjælpe Odfjell med at overholde svovlkravene fra 1. januar 2020. Rederiet går en anden vej, siger topchef Kristian Mørch til flere medier.

Kina kræver WTO-sanktioner mod USA

Kina vil have World Trade Organization (WTO) til at indføre sanktioner mod USA. Ifølge Reuters kommer Kinas forslag som en reaktion på, at USA ikke har levet op til en dom mod amerikansk dumping-told.

Hans Feringa fortsætter i Team Tankers

Team Tankers har forlænget kontrakten med selskabets hollandske topchef, Hans Feringa. Han fortsætter i spidsen for kemikalietankrederiet de næste fire år.

Dorian irriteret over kommentarer fra BW LPG

Det, der nok skulle have brudt isen i den fastfrosne kontakt mellem BW LPG og Dorian, har tilsyneladende haft den modsatte effekt. Irritation fra Dorians side skyldes udtalelser fra BW LPG's topchef Martin Ackermann til bl.a. ShippingWatch.

Exmar tilbage i plus i første halvår

Både omsætningen og resultatet steg for Exmar i årets første seks måneder. Det skyldes ikke mindst LNG-markedet, som bidrager positivt, mens et svagt VLGC-marked fortsat presser.

Ny rapport: "Kinas styrke er overvældende"

Kina er den stærkeste maritime nation, vurderer en ny rapport fra DNV GL og et konsulenthus. Rapporten tager højde for landenes styrke inden for blandt andet shipping og havne. Danmark ligger højt i forhold til sin størrelse.

Euronavs CEO advarer mod scrubbere

Mens flere tankrederier har valgt scrubbere som en del af løsningen på 2020-kravene, er CEO for Euronav, Paddy Rodgers, knap så imponeret.

Dødvande for BW LPG i kurmageri til Dorian

I fire måneder har BW LPG ønsket at købe konkurrenten Dorian. Selv et mere attraktivt tilbud er kun blev mødt med tavshed. "Vi sidder og håber på, der kommer et svar," siger CEO i BW LPG, Martin Ackermann, til ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere