ShippingWatch

Royal Arctic Line henter ny finansdirektør i Maersk

Verner Hammeken, topchef i det Grønlands-ejede Royal Arctic Line, henter sin nye finans- og underdirektør i Damco, hvor han selv var ansat før RAL.

Royal Arctic Line henter sin nye finansdirektør i i det Maersk-ejede logistikselskab Damco, hvor også CEO Verner Hammeken kom fra før sin tiltrædelse i det Grønlands-ejede rederi for godt to år siden.

Peter Christoffersen, 37, der bliver ny underdirektør og CFO i Royal Arctic Line (RAL) fra 1. december, har været projektansvarlig for automatisering af kommercielle og operationelle processer for Indien, Mellemøsten og Afrika-regionen i Damco.

"Vi har en stor og spændende opgave i Royal Arctic Line i at fremtidssikre transportløsningen til og fra og i Grønland. Det skaber store forandringer og et stærkt pres på vore omkostninger. Peter bringer en solid erfaring med sig fra ledelse under store forandringer i en transport og logistik sammenhæng, hvor der samtidig stilles krav om, at styringsværktøjer og processer skal forbedres. At vi nu har Peter med i ledelsen af Royal Arctic Line vil bidrage væsentligt til, at vi får skabt mere handlekraft på tværs af hele organisationen," siger Verner Hammeken (foto) i en pressemeddelelse.

Peter Christoffersen er cand. oecon fra CBS og har været i Maersk siden 2005 i Afrika, København, Haag og senest Dubai.

Royal Arctic Line vil spare 70 mio kr om året

RAL-formand slår fast: Vi flytter til Aarhus i 2019

Aalborg Havn og RAL tæt på overraskende løsning

Royal Arctic Line fik rekordresultat i 2016

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere