ShippingWatch

Diana Containerships vil sælge syv skibe fra

Det græske containerrederi Diana har indgået en aftale om at sælge syv skibe fra til en samlet pris på op mod 104 mio. dollars.

Foto: Hapag-Lloyd

Diana Containerships har indgået en aftale med en endnu unavngiven køber om sælge syv skibe fra til en samlet værdi af op til 104 mio. dollars.

Rederiet offentliggør i en meddelelse heller ikke navnene på de skibe, der står til at blive solgt. Salget sker for blandt andet at hente penge til at betale af på gælden til selskabets ejer.

"Afhængig af det niveau og den timing for finansiering, som køberen vil indgå, vil det aktuelle antal solgte skibe måske blive lavere end syv og vil i hvert tilfælde være til priser, som er aftalt af selskabet og køberen," lyder det fra rederiet i en meddelelse.

Forventningen er, at skibene vil blive solgt i løbet af første kvartal i 2018, men ifølge Diana Containerships er det muligt, at det kan ske senere endnu.

Diana Shipping fordobler underskud med sats på container

Diana afbryder gælds-forhandlinger trods kvartalstab

Diana Shipping taber 23,8 mio dollars i andet kvartal

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere