ShippingWatch

Nyt feeder-selskab slår til igen med tre opkøb

MPC Container Ships har investeret i yderligere tre containerskibe i feedersektoren, der bringer flåden i rederiet op på 23 skibe.

Foto: Colourbox

Det Oslo-noterede MPC Container Ships AS, der med række investorer i ryggen opkøber containerskibe i feedersegmentet, har investeret i yderligere skibe, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

MPC Container Ships har opkøbt i alt tre feederskibe bygget i perioden 2004 til 2006, og hvor der for to af dem er tale om majoritetsposter i skibene.

Nyt rederi kan købe op til 50 containerskibe i år

Den seneste investering udgør i alt 21,6 mio. dollars og bringer MPC Container Ships samlede flåde op på 23 skibe, fremgår det af meddelelsen.

MPC Container Ships, etableret i april i år, har ejerskab og drift af feederskibe fra 1.000 til 3.000 teu som forretningsmodel og har en målsætning om at nå op på omkring 50 skibe i indeværende år.

Investorers interesse for feederskibe er voksende på grund af et fortsat lavt prisniveau på det store brugtmarked i Tyskland.

MPC Container Ships hentede for nylig yderligere 100 mio. dollars via et obligationslån. Pengene skal blandt andet gå til at føje flere feederskibe til selskabets voksende flåde.

Ny feeder-ejer henter flere penge i Norge

MPC Container Ships på investorjagt

Opkøber af feederskibe slår til igen

MPC Container Ships har hentet flere penge til skibe

 

 

Forsiden lige nu

MSC følger trop med nyt bunkertillæg

Fra årsskiftet indfører containerrederiet MSC ligesom Maersk et nyt gebyr til kunderne, som skal tage højde for de stigende omkostninger til brændstof som følge af de kommende svovlkrav fra 2020.

Ungt dansk heavylift selskab har firedoblet resultatet

På under fem år er Ocean7, der opererer i projektlastmarkedet, vokset betydeligt. Både i antallet af ansatte og på bundlinjen. Næste skridt er flere skibe og kontorer, siger direktør Stefan Nordby Petersen til ShippingWatch.

Bomin lukker to ud af fire kontorer

Bunkerleverandøren lukker ned i to af verdens største bunkerhavne for at fokusere på sine kontorer i Houston og Hamborg. Det sker for at blive klar til ændringerne af bunkermarkedet i 2020, lyder det fra selskabet.

Danaos befinder sig i et "skeptisk marked"

Den store græske ejer af containertonnage, Danaos, fastholdt omsætningen i første halvår, efter en stor restrukturering af gælden i selskabet er faldet på plads. Risici er nu handelssanktioner og lave charterrater, lyder det fra CEO John Coustas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere