ShippingWatch

Nyt feeder-selskab slår til igen med tre opkøb

MPC Container Ships har investeret i yderligere tre containerskibe i feedersektoren, der bringer flåden i rederiet op på 23 skibe.

Foto: Colourbox

Det Oslo-noterede MPC Container Ships AS, der med række investorer i ryggen opkøber containerskibe i feedersegmentet, har investeret i yderligere skibe, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

MPC Container Ships har opkøbt i alt tre feederskibe bygget i perioden 2004 til 2006, og hvor der for to af dem er tale om majoritetsposter i skibene.

Nyt rederi kan købe op til 50 containerskibe i år

Den seneste investering udgør i alt 21,6 mio. dollars og bringer MPC Container Ships samlede flåde op på 23 skibe, fremgår det af meddelelsen.

MPC Container Ships, etableret i april i år, har ejerskab og drift af feederskibe fra 1.000 til 3.000 teu som forretningsmodel og har en målsætning om at nå op på omkring 50 skibe i indeværende år.

Investorers interesse for feederskibe er voksende på grund af et fortsat lavt prisniveau på det store brugtmarked i Tyskland.

MPC Container Ships hentede for nylig yderligere 100 mio. dollars via et obligationslån. Pengene skal blandt andet gå til at føje flere feederskibe til selskabets voksende flåde.

Ny feeder-ejer henter flere penge i Norge

MPC Container Ships på investorjagt

Opkøber af feederskibe slår til igen

MPC Container Ships har hentet flere penge til skibe

 

 

Forsiden lige nu

Ardmores topchef går imod konkurrenters opkøbsiver

I modsætning til flere af sine konkurrenter mener topchefen i Ardmore Shipping ikke, at der behov for at konsolidere i produkttank. Diskussionen er drevet af investorer, som prøver af komme ud, siger han til ShippingWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere