ShippingWatch

Hapag-Lloyd bestiller 7.700 kølecontainere

Hapag-Lloyd er efter eget udsagn vokset markant i reefersegmentet efter fusionen med United Arab Shipping Company. Derfor bestiller rederiet nu 7.700 kølecontainere, som bliver produceret i Chile.

Foto: PR-foto/Hapag-Lloyd

Det tyske containerrederi Hapag-Lloyd opruster sin reeferforretning med 7.700 nye kølecontainere.

Rederiet oplyser, at behovet for at bestille flere containere til at fragte letfordærvelige varer er opstået efter fusionen med arabiske United Arab Shipping Company, som gik igennem i foråret.

"Efter fusionen med UASC sidste maj er Hapag-Lloyd igen vokset markant i reefermarkedet," udtaler COO Anthony J. Firmin.

Der er tale om en 7.000 fyrrefodscontainere og 700 tyvefodscontainere. De vil blive produceret i San Antonio i Chile, hvor efterspørgslen ifølge Hapag-Lloyd er særligt højt.

Produktionen begynder i september, oplyser det Hamborg-baserede rederi.

Reefer-afskibere kan forvente voldsomme prishop

 

CMA CGM danner alliance med hollandsk reeferspecialist

Brasiliansk milliard-eksport hårdt ramt af mangel på containere

 

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere