ShippingWatch

NileDutch køber afrikanske projektaktiviteter af Maersk

Den hollandske Afrika-specialist NileDutch overtager den sidste del af Safmarine MPV, der sejler med et miks af containere og projektlaster til og fra Vestafrika.

Foto: Safmarine

Maersk-ejede Safmarine har solgt rederiets sidste multipurpose-aktiviterer til og fra Vestafrika til hollandske NileDutch. Det oplyser de to rederier i en pressemeddelelse.

Safmarine MPV solgte i 2015 sine ejede multipurpose-skibe fra, og NileDutch overtager den sidste del af forretningen, der omfatter tre chartrede skibe og 24 medarbejdere.

NileDutch udvider dermed sin forretning med fragt af containere og projektlaster til bl.a. den vestafrikanske olieindustri. En forretning med et betydeligt potentionale for det hollandske rederi, siger COO Jan Willem de Braal på baggrund af bl.a. de mange planlagte infrastrukturprojekter i den vestafrikanske region.

Safmarine forudser ratepres i to-tre år

Nigerias hær har befriet kapret Maersk Line skib

 

 

Forsiden lige nu

Gary Vogel har ændret kursen i Eagle Bulk

Eagle Bulk Shipping er gået fra at være en tonnageudbyder til at være et reelt rederi under ledelse af Gary Vogel, der kom til fra Clipper for to et halvt år siden. Første del af forvandlingen er tæt på at være i mål, siger han til ShippingWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere