ShippingWatch

Dansker udnævnt som topchef for Gulftainer

Dansker med flere årtiers erfaring fra den maritime verden er udnævnt til CEO for havneterminalselskabet Gulftainer. En af de store opgaver bliver at styre selskabet igennem en kommende ekspansion i USA.

Foto: DP World

Det bliver danskeren Flemming Dalgaard, der fremover er betroet jobbet som CEO i havneterminal- og logistikselskabet Gulftainer. En af de centrale opgaver bliver at stå i spidsen for selskabets ekspansion i blandt andet USA.

Det skriver selskabet i en pressemeddelse.

Dalgaard, der har 30 års erfaring i industrien, erstatter Peter Richards, der går fra CEO-posten og over i bestyrelsen efter at have navigeret terminaloperatøren gennem udvidelser i Mellemøsten, Europa, Asien og Sydamerika.

Om udnævnelsen af Flemming Dalgaard siger Peter Richards:

"Givet hans ekspertise i branchen og hans tidligere funktion som CEO for internationale operationer kommer Flemming Dalgaard med en kæmpe erfaring til sin nye rolle som CEO for Gulftainer-gruppen. Da vi fortsætter med at ekspandere internationalt, vil hans branchekendskab og stærke kunderelationer være uvurderlige i forbindelse med konsolidering," siger han i pressemeddelelsen.

Tidligere har Flemming Dalgaard været Senior Vice President for Group Strategy hos terminaloperatøren DP World i Europa og Rusland. Han har også tidligere været direktør i Maersk Line.

Flemming Dalgaard vil have arabisk havneselskab i top 10

Dansker får topjob i arabisk havneselskab

DP World: Rusland er stadig interessant for os

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere