ShippingWatch

Yildirim sælger CMA CGM-aktier og geninvesterer

Den store tyrkiske shipping- og energigruppe Yildirim Holding har fundet en køber til aktieposten på 20 procent i franske CMA CGM, fortæller CEO og formand Robert Yuksel Yildirim i et interview med ShippingWatch. Han ved også, hvor pengene skal geninvesteres.

Det store tyrkiske shipping- og energikonglomerat Yildirim Holding afhænder sin aktiepost på 20 procent af verdens tredjestørste containerrederi, franske CMA CGM, om få måneder.

Det fortæller CEO og formand Robert Yuksel Yildirim i et interview med ShippingWatch, hvor han også kan sætte navn på køberen. Yildirim Holding er en af verdens største aktører inden for shipping, havne og energi og kan derfor på flere måde sammenlignes med Maersk-gruppen. Ligesom Maersk-gruppens havneselskab, APM Terminals, har Yildirim Holding netop også fortaget en kombineret, større investering i havne, både på den iberiske halvø og i Sydamerika.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs