ShippingWatch

Køen af skibe ved Long Beach vokser til 81

Trods løfte om længere åbningstider i havnen og stor politisk bevågenhed vokser køen af ventende containerskibe stadig ud for Long Beach på USA's vestkyst ifølge friske tal fra Vessels Value. Nu ligger 81 skibe i kø.

Foto: ALAN DEVALL/REUTERS / X04780

USA's præsident, Joe Biden, har kastet sig ind i kampen mod de alvorlige flaskehalse i amerikanske havne og transportnetværk og har lovet milliarder af dollar til sagen, men foreløbig ser problemet ud til at vokse.

Ifølge friske tal fra analysehuset Vessels Value ligger der nu 81 containerskibe i kø ud for Long Beach ved Los Angeles, hvor de venter på at komme til kaj i containerterminalerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs