ShippingWatch

Eimskip hæver forventningerne til hele året

Det islandske rederi Eimskip går frem i tredje kvartal, hvor linje- og speditionsforretningen bidrager stort. Det får rederiet til at hæve forventningerne til hele 2021.

Foto: Eimskip

Eimskips container- og speditionsforretning brager op i tredje kvartal, og det får det islandske rederi til at skrue op for forventningerne til hele året.

Omsætningen vokser til 236,6 mio. euro, en stigning på lidt over 66 pct. fra 170,3 mio. euro i tredje kvartal 2020, mens nettoresultatet lander på 20,7 mio. euro mod 6,1 mio. euro på samme tid sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs