ShippingWatch

MSC melder om besætning i sikkerhed efter piratangreb

Et af MSC's containerskibe blev mandag udsat for et piratangreb i Guineabugten ud for Vestafrika. Angrebet meldes afværget efter assistance fra flere parter, og hele besætningen er i sikkerhed ifølge rederiet.

Skibet på billedet er ikke MSC Lucia, som mandag blev udsat for et piratangreb i Guineabugten. | Foto: Axel Heimken/AP/Ritzau Scanpix

Containerrederiet MSC melder om, at hele besætningen er i sikkerhed, efter skibet MSC Lucia mandag blev udsat for et piratangreb i den berygtede Guineabugt ud for Vestafrika.

Det oplyser containerrederiet i en meddelelse tirsdag. Mandag rapporterede Dryad Global, at meldinger indikerede, at MSC Lucia var blevet bordet af "et ukendt antal angribere" i farvandet 86 sømil sydvest for Agbami Terminal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs