ShippingWatch

Bestseller-topchef kalder kaotisk fragtmarked en af de største udfordringer

Forsinkelser i forsyningskæderne gør ondt på modevirksomheder, hvor varerne har relativt kort levetid. Situationen er til stor frustration, fortæller Anders Holch Povlsen, ejer af og adm. direktør i milliardkoncernen Bestseller.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Usikkerheden vokser for de danske modevirksomheder. Med mellem 12 og 24 kollektioner hos nogle af de store i løbet af et år er de sårbare over for forsinkelser, som fortsætter med at skabe kaos i de globale forsyningskæder.

Anders Holch Povlsen, som ejer og driver modevirksomheden Bestseller, erkender, at heller ikke landets største modekoncern er immun over for de voldsomme forsinkelser, der præger transporten på tværs af verden. Han kalder det en af de største udfordringer, han nogensinde har oplevet med Bestseller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs