ShippingWatch

FMC-formand om presset fragtmarked: "Alle er ansvarlige, men ingen bærer skylden"

Flere arbejdstimer i amerikanske havne kan være med til at lette byrden på det kaotiske marked, lyder det fra FMC-formand Daniel B. Maffei. Hele forsyningskæden er presset, lød det under paneldebat torsdag med deltagelse af blandt andre World Shipping Council og Kuehne+Nagel.

Foto: FMC

Fragtmarkedet er fortsat fanget i en uhørt situation med skyhøje fragtrater, forsinkede containerskibe og store flaskehalse i havnene, hvor særligt købelysten fra amerikanske forbrugere har været drivkraften.

Netop det trængte marked blev diskuteret torsdag under Capital Link-konferencen i New York. Her citerede formanden for USA's myndighed FMC, Daniel B. Maffei, en af den maritime myndigheds øvrige kommissærer – Louis E. Sola – da han skulle sætte ord på de aktuelle udfordringer i forsyningskæderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs