ShippingWatch

CMA CGM's ejerfamilie holder fast i målet om ekspansion

Med sin nye profil cementerer CMA CGM sit dobbeltfokus på shipping og logistik. Og væksten, der har udbygget positionen kraftigt de seneste år, ligger fast, siger Executive Officer Tanya Saadé Zeenny i et interview med ShippingWatch.

Foto: CMA CGM

CMA CGM's nye profil Better Ways cementerer, hvad der har ligget i strategien de seneste par år, at det franske shippingselskab ikke kun er et containerrederi, men satser på to ben. Shipping samt logistik/luftfragt.

I et interview med ShippingWach forklarer Tanya Saadé Zeenny, Executive Officer i CMA CGM Group og søster til topchefen Rodolphe Saadé, at det i høj grad handler om at afspejle, hvor CMA CGM står i dag efter en transformation, der ikke mindst tog fart med opkøbet af logistikforretningen Ceva i 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarked, som vurderes kun at være startet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs