ShippingWatch

PIL afviser rygter om konkurs som "totalt falske"

Containerrederiet PIL afviser konkursrygter og opfordrer til ikke at deltage i spredningen af "falske nyheder og misinformation" under coronapandemien.

Foto: PR / PIL

Det er helt forkert, at containerrederiet Pacific International Lines (PIL) skulle være på vej mod en konkurs.

Det slår rederiet fast i meddelelse, der opfordrer til ikke at deltage i spredningen af "de falske nyheder og misinformation".

"Der har for nyligt floreret rygter på sociale medier, der fremsætter falske påstande om en potentiel konkurs af Pacifil International Lines (PIL). PIL vil gerne præcisere, at disse ryter er totalt falske, og at informationen og indholdet i rygerne er ubegrundende," skriver PIL i en meddelelse.

Rederiet er desuden klar til at tage juridiske midler i brug mod dem, der kunne finde på at skabe og sprede rygterne, som er opstået under den aktuelle coronapandemi.

"Da situationen (spredningen af coronavirus, red.) fortsætter med at forbedre sig, har PIL og alle vores kinesiske datterselskaber genoptaget sin drift 9. marts. PIL har gjort fremskridt og forbereder sig i øjeblikket aktivt på at komme stærkt tilbage efter epidemien," skriver PIL.

PIL er blandt de ti største containerrederier i verden og den største skibsejer i Sydøstasien, fremgår det af meddelelsen.

Virusudbrud kan presse svage rederier på balancen

"Pointen er, at hvis du har lavet en aftale om at levere noget, så skal du gøre det"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere