ShippingWatch

Fortrolig Maersk-plan skal skære lønudgifter på skibene

Maersk har udarbejdet en fortrolig plan, Project Lion, som skal skære lønudgifterne på skibene ned og ændre arbejdsvilkårerne, så rederiet bliver mere konkurrencedygtigt. ShippingWatch gennemgår hovedindholdet her.

Maersk har udarbejdet en fortrolig plan, som har som hovedformål at skære på udgifterne til søfolk. | Foto: Katinka Hustad

Der ligger en nøje forberedt plan bag de udtalelser, der er kommet frem de seneste dage fra Maersks nye HR-chef Niels Bruus, kan ShippingWatch afsløre.

En fortrolig plan ved navn Project Lion, som ShippingWatch er i besiddelse af, beskriver i detaljer, hvordan rederiet vil skære i udgifterne til søfolkene ombord på skibene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs