ShippingWatch

OOCL har vendt et minus til et stort plus

Handelskrigen spøger, og der er udsigt til økonomisk afmatning. Men trods det er OOCL, som får et stort overskud i første halvdel af 2019, positiv på den mellemlange og lange bane.

Foto: PR / OOCL

Orient Overseas Container Lines (OOCL) har ligesom flere af sine konkurrenterne oplevet bedre tider i 2019, selv om handelskrigen rumler videre, og økonomisk afmatning truer forude.

I årets første seks måneder har det Hongkong-baserede containerrederi, som er ejet af kinesiske Cosco, vendt et underskud i samme periode af 2018 til et gedigent plus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs