ShippingWatch

Maersk sætter turbo på investeringer i logistik

Først lød det fra Maersk, at man kun ville investere i mindre og udvalgte logistikforretninger. Nu sættes der tryk på investeringerne på det ny satsningsområde.

Foto: Casper Holmenlund Christensen

Maersk vil ikke længere blot investere i mindre og udvalgte logistikforretninger til at supplere den samlede container- og logistiksatning, der blev skudt i gang sidste år med sammenlægningen af Maersk og Damco.

Selskabet er ofte blevet spurgt siden, om det kunne overveje at gå mere massivt til værks med større investeringer a la konkurrenten CMA CGM's overtagelse af Ceva sidste år. Men det har Søren Skou hidtil afvist.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs