ShippingWatch

Hapag-Lloyd får 24 måneder til at blive et af de mest punktlige rederier

Hvis Hapag-Lloyd ikke bliver bedre til at ankomme til tiden, kan CEO Rolf Habben Jansen ikke levere på et kernepunkterne i strategien for det tyske rederi. Nu giver han et konkret løfte om, hvornår containerrederiet er blandt de mest pålidelige.

Foto: PR / Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyds CEO Rolf Habben Jansen er helt overordnet godt tilfreds med det regnskab, det store tyske containerrederi har fremlagt for de første seks måneder af 2019.

I sidste ende er det bundlinjen, der afgør, om de store aktionærer som chilenske CSAV og tyske Michael Kühne er tilfredse med, hvordan topchefen forvalter deres investering. Og især set i lyset af den usikkerhed, der præger den globale økonomi og den eskalerende handelskrig mellem USA og Kina, har Rolf Habben Jansen og Hapag-Lloyd gjort det overraskende godt. Det mener i alt fald flere af de analytikere, der følger rederiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs