ShippingWatch

Alphaliner skruer ned for væksten på containermarkedet

Alphaliner har længe troet på en vækst på containermarkedet i 2019 på 3,5 pct., men det er nu skruet ned pga. handelskonflikten, og Donald Trumps seneste udmelding om endnu mere told er ikke med i det seneste estimat.

Foto: PR / HMM

Alphaliner tager nu konsekvensen af handelskonflikten mellem USA og Kina og den generelle opbremsning i økonomien, som bl.a. den Internationale Valutafond forudså for nylig.

Hvor analytikerne tidligere har forventet en vækst på det globale containermarked på 3,5 pct., er væksten nu skruet ned til 2,5 pct., fremgår det af det seneste nyhedsbrev.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs