ShippingWatch

Hapag-Lloyd har fået gevinst af handelskrigen

Den verserende handelskrig får brynene til at rynke hos flertallet af rederier, men hos Hapag-Lloyd lever man indtil videre højt på sideeffekterne, lyder det fra topchefen.

Foto: PR / Hapag-Lloyd

Mens A.P. Møller-Mærsk mærker den verserende handelskrig i volumenerne til og fra Kina, æder den sig kun marginalt ind i forretningen hos Hapag-Lloyd.

Det skyldes, at den tyske rival sidder hårdt på ruter, hvor containertransporten midt i de politiske spændinger har fået lidt af et boost.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs