ShippingWatch

MSC-skib skal blive i USA efter kokainfund

Containerskibet MSC Gayane skal blive i USA på ubestemt tid. De amerikanske myndigheder har beslaglagt skibet efter et stort fund at tæt på 20 tons kokain. Toldchef sender advarsel til rederier.

De amerikanske grænse- og toldmyndigheder fandt tæt på 20 tons kokain på MSC Gayane. | Foto: Handout / Reuters / Ritzau Scanpix

De amerikanske myndigheder har beslaglagt skibet MSC Gayane, som nu skal blive i USA på ubestemt tid.

For to uger siden gjorde amerikanerne et fund af knap 20 tons kokain på skibet, som bliver drevet af verdens næstsstørste containerrederi MSC.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs