ShippingWatch

Thomas Bagge skal løse containerindustriens store hovedpine

Som topchef for containerindustriens nye alliance skal danske Thomas Bagge forsøge at samle verdens største rederier om at lave fælles standarder. Han vil have flere rederier til at deltage, siger han til ShippingWatch.

Thomas Bagge, CEO i containerrederiernes nye alliance. | Foto: Maersk

Opgaven er helt klar for danske Thomas Bagge, der skal stå i spidsen for redernes nye containeralliance Digital Container Shipping Alliance (DSCA).

Han har netop i dag sat sig ind i et fly fra København med kurs mod Amsterdam, hvor DSCA har hovedkontor. I Hollands hovedstad skal han forsøge at gøre det, som endnu ikke er lykkedes for nogen anden. At samle verdens største containerrederier om at lave fælles standarder for industrien og blive trukket igennem den proces, som de fleste andre industrier allerede har gennemgået for år tilbage.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fremrykkede sit klimamål og hævede forventningerne til 2021 i en uge, hvor DSV-topchef Jens Bjørn kaldte containerredernes indtog i logistik "betydningsløst". EU sagde nej til sydkoreansk storfusion, og Maersk Tankers lagde ny strategi frem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs