ShippingWatch

Maersk går frem på container — men indtjeningen skal blive bedre

Maersk-gruppen har haft medvind i containerforretningen, hvor der er fremgang på både omsætningen og driften i fjerde kvartal. Søren Skou mener dog ikke, at indtjeningen er tilfredsstillende for hele året.

Foto: Ritzau Scanpix/Jerry Lampen

Maersk sluttede 2018 af med fremgang i kerneforretningen, selv om indtjeningen for hele året ikke var tilfredsstillende for topchef Søren Skou.

Det netop offentliggjorte regnskab for fjerde kvartal viser vækst på både omsætningen og driften for den vigtige Ocean-del, som dækker over linjerederiet og de største havne under APM Terminals.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs