ShippingWatch

Skou: Maersks kreditvurdering vil afgøre opkøb og udbytte

CEO Søren Skou slår fast, at Maersks kreditvurdering ikke vil komme i fare med store opkøb eller med planen om at sende en del af indtægterne fra salget af Maersk Oil til Total tilbage til aktionærerne.

Foto: Bloomberg.

Det er afgørende, at Maersk fastholder sin kreditværdighed, som flere af de store kreditbureauer har sænket inden for de seneste måneder. Det slår Maersks CEO, Søren Skou, fast endnu en gang i et interview med Financial Times.

I december valgte amerikanske Moodys at nedgradere Maersks kreditvurdering til BAA3, som er skridtet inden junk-status. Tidligere har Standard & Poor's også varslet en mulig sænkning af sin vurdering af Maersk, som er to skridt fra junk-status.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs