ShippingWatch

Europæiske og asiatiske redere dominerer containerindustrien

I løbet af de seneste 22 år har især europæiske og kinesiske containerrederier øget deres aktiviteter på containermarkedet, så den europæiske-asiatiske dominans nu er noget nær total.

Foto: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Siden 1996 har containerredere fra Europa og fire asiatiske lande øget deres dominans på det globale containermarked markant. Det skriver Seaintel.

93 pct. af den globale kapacitet i containerflåden kontrolleres i dag af redere fra Europa, Kina, Sydkorea, Taiwan og Japan. Det er en stigning fra 70 pct. i 1996.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs