ShippingWatch

Irans containerrederi indgår samarbejde med Kina kort før sanktioner

Irans statsejede containerrederi har indgået et samarbejde med kinesisk selskab om drift af rederiets nye containerskibe, skriver Alphaliner. Det nye joint venture kommer kort inden, USA's sanktioner mod Iran træder i kraft.

Foto: Islamic Republic of Iran Shipping Lines

Det statsejede containerrederi IRISL, Islamic Republic of Iran Shipping Lines, har lavet en aftale med kinesiske Reach Group om det iranske rederis fire nye containerskibe.

Det nye selskab hedder Reach Shipping Lines og vil drive de fire skibe på 14.508 teu, der blev leveret til IRISL i august i år, skriver Alphaliner. Selskabet er en del af Shanghai-baserede Reach Group, der ifølge analysehuset har tætte forbindelser til IRISL.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs