ShippingWatch

Rettet: HMM: Der er stadig mulighed for overskud inden 2020

Det store sydkoreanske containerrederi HMM's CEO C.K. Yoo ser stadig en mulighed for et overskud inden 2020. [Rettet]

Foto: Hyundai Merchant Marine

Rettet den 3. september 2018 kl. 10:55. HMM  skriver, at det er ukorrekt, at CEO C.K. Yoo har sagt, at HMM ikke vil lave et overskud inden 2020, som ShippingWatch citerede mediet Fairplay for i sidste uge.

CEO'en fastholder, "at der fortsat er mulighed for at se overskud før 2020, men at han er meget sikker på at se overskud i andet kvartal af 2020," skriver HMM til ShippingWatch.

Sydkoreanske HMM ser stadig en mulighed for et overskud inden 2020.

Sådan lyder det fra det sydkoreanske containerrederi i en kommentar til ShippingWatch, efter at det i sidste uge var fremme, at der ikke var forventning om at komme over nul på resultatsiden i de kommende år.

I en kommentar skriver HMM, at CEO Chang-keun Yoo har udtalt, at "der stadig er mulighed for at se overskud inden 2020, men han er meget sikker på at se overskud i andet kvartal af 2020."

Det nyeste regnskab fra HMM viste et underskud på 418,5 mia. won for første halvår i år. Det svarer til lidt over 370,4 mio. dollars. Rederiet kan dog glæde sig over, at det er en markant forbedring i forhold til samme periode af 2017, hvor tabet lå på på 805,2 mio. dollars.

Medie: HMM kan modtage milliarder i ny støtte

Sydkoreanske HMM får underskud i første halvår

Hyundai Merchant Marine bliver til HMM

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs