ShippingWatch

Højsæsonen er startet med stigende spotrater

Der er sket en stor stigning i spotraterne i begyndelsen af højsæsonen i forhold til månederne før. Mens stigningen har været stor, så er raterne i den tidlige højsæson ikke specielt høje, skriver Seaintel.

Foto: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Containerrederiernes højsæson, som løber fra midt på sommeren til slutningen af november, er startet med en solid stigning i spotraterne.

Seaintel skriver, at spotraterne på Stillehavet har set en forholdsvis høj stigning i forhold til månederne umiddelbart før, når man sammenligner med den historiske gennemsnit for stigningerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs