ShippingWatch

Blot tre containerredere kunne levere overskud på driften i andet kvartal

Mens alle containerredere, der indtil nu har fremlagt tal for andet kvartal, havde en stigende omsætning, lykkedes det kun for tre rederier at lande et overskud på driften, viser ny gennemgang fra Seaintel.

Foto: /ritzau/Christian Charisius

Flere af verdens største containerrederier har nu leveret regnskaber for andet kvartal, og resultaterne for industrien er deprimerende, når man zoomer ind på driften, lyder det fra Seaintel i en ny analyse.

Her har analysehuset set nærmere på de enkelte rederies omsætning, driftsresultat og udviklingen i fragtmængderne. Indtil videre har syv af verdens 15 største containerrederier, der udleverer regnskabstal, publiceret sine resultater for andet kvartal eller første halvår, mens flere ventes at følge trop de kommende uger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs